Om oss

Grundarna bakom Dienaci

Vi består av fyra unga vänner som vill skapa förändring.  

Att säga hejdå till den dystra framtid som är förutspådd är något vi drömmer om, eller snarare, aldrig tvingas säga “hej”. Dienaci är skapat på en strävan efter utveckling, att låta nytänkande ta plats och våga förverkliga det - för det är vad vi har gjort.  

Vi är tre killar och en tjej som tillsammans utgör grundandet av Dienaci. Det var under vår gymnasietid som vi tillsammans tog klivet mot våra mål, slog ihop våra drivkrafter, våra drömmar och skapade Dienaci.  

Självklart vill vi förändra världen, men ett smycke kommer inte lösa alla problem. Däremot så slåss vi för att ta dem steg som vi kan bidra med, att ge världen en liten putt i rätt riktning inför det långa äventyr som väntar oss alla. Vi vill vara en symbol för en grönare framtid, och vad har inte ett större symboliskt värde än smycken?

Att drömma om att vi kan förändra världen, det gör vi fortfarande! 

 

Resan till en färdigställd produkt

Resan för att ta fram vår produkt har varit lång och händelserik, men även fylld av oförglömliga stunder där vi fullkomligt tappat hakan över vad vi har lyckats åstadkomma som endast ett gäng ungdomar.  

Vi är nu oerhört stolta över att lansera vår produkt, ett armband som vi slitit så hårt för att ta fram. Med ambitionen att skapa en innovation har vi har banat vår egen väg, en väg som varit fylld med oräkneliga utmaningar men som även gett oss betydelsefulla lärdomar som följer med oss livet ut.  

Dem många nätter spenderade i arbete efter att ta fram en produkt som är tillverkad i det syfte som vi står för, gav oss tillslut ett resultat. Vi har nu tagit fram ett smycke i fossilfritt stål, tillverkat i 3D printer med fossilfri gas och fossilfri el, med en hel produktionskedja som följer en röd tråd av miljömedvetenhet. 

Vår första modell, "Armband i fossilfritt stål", lanserades den 4 mars 2024. Det blev en stor succé direkt efter lanseringen med sitt banbrytande nytänkande och sin stilrena design. Världens första smycke tillverkat av fossilfritt stål, väckte stor uppmärksamhet."

Vill du läsa mer om hur armbanden produceras? Kika in "Vår produktion"